Directorul care a deturnat lemnele școlii la pensiunea proprie a fost demis

Data actualizării: Data publicării:
Marian Balaci face declarații.
Marian Balaci, directorul școlii din Isvarna, a fost demis din funcție și este cercetat pentru delapidare. Foto: Captură TV Digi24

Au fost luate primele măsuri după ce directorul unei școli din județul Mehedinți ar fi intenționat să folosească lemnele școlii la propria-i pensiune. Acesta a fost demis din funcție și este cercetat pentru delapidare.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: În urmă cu câteva minute a fost luată decizia de a-l schimba din funcție pe directorul școlii din Isverna, județul Mehedinți.

Consiliul de administrație s-a întrunit de urgență pentru a fi supusă votării demiterea directorului, acuzat de delapidare după ce a fost prins de polițiști cu lemnele destinate școlii, descărcate în curtea pensiunii pe care o deține în localitate.

Directorul a motivat în fața anchetatorilor, dar și pe rețelele de socializare, că mașina care transporta lemnele s-a defectat chiar în fața pensiunii, fiind astfel nevoit să le depoziteze în curtea acesteia.

Fapta a fost însă observată de mai mulți localnici care au decis să sune la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului.

Oamenii legii au constatat că, într-adevăr, lemnele au ajuns în mod fraudulos în curtea pensiunii directorului.

Prejudiciul în acest caz este de 5.000 de lei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri