Autoritatea Navală Română a cumpărat cinci telefoane iPhone 14 cu 7.000 de euro

Data publicării:
iPhone 14
Sursa foto: Profimedia Images

Autoritatea Navală Română (ANR) a cumpărat miercuri, 26 octombrie, prin intermediul platformei de achiziții publice cinci telefoane iPhone 14, arată o postare publicată pe pagina de Facebook Banii Noștri.

Au fost efectuate două achiziții, prin cumpărare directă - procedura prin care autoritatea contractantă alege un produs sau mai multe din catalogul unui ofertant.

Anunțul pentru prima achiziție a fost publicat pe 24 octombrie și a constat în trei telefoane Apple iPhone 14 Pro Max 5G de 128 GB în valoare de 17.823 de lei fără TVA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anunțul pentru a doua achiziție a fost publicat pe tot 24 octombrie și a constat în două telefoane Apple iPhone 14 Pro 5G de 128 GB în valoare de 10.655 de lei fără TVA.

Autoritatea Navală Română a acceptat ofertele depuse de același comerciant pentru cele două anunțuri.

Șeful spitalului din Câmpina a vrut și el iPhone de 1000 de euro

La mijlocul lunii octombrie, managerul Spitalului Municipal din Câmpina, Călin Tiu, și-a cumpărat prin sistemul public de achiziții un telefon mobil de ultimă generație de 5.000 de lei, dar apoi a renunțat din cauza scandalului iscat și a valului de critici la adresa lui.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri