Bătrână spulberată de o mașină și proiectată pe contrasens, unde a fost lovită din nou. Al doilea șofer a fugit

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un grav accident rutier a avut loc luni dimineaţă, pe o stradă din Curtea de Argeş. O bătrână care se deplasa pe jos a fost lovită de un autoturism, proiectată pe contrasens şi lovită de un al doilea autoturism. Unul dintre şoferii implicaţi a plecat de la locul accidentului fiind găsit ulterior de către poliţişti.

Evenimentul rutier a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 07:30, pe strada Valea Iaşului din Curtea de Argeş, scrie News.ro

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş, din primele verificări, au stabilit faptul că o femeie de 52 de ani, din Curea de Argeş, care conducea un autoturism, din direcţia Valea Iaşului către strada Eroilor, a accidentat o femeie de 84 de ani, din acelaşi municipiu, care se deplasa în calitate de pieton. În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost accidentată de un alt autoturism”, transmit oficialii IPJ Argeş.

Şoferiţa care a lovit-o prima pe bătrână a oprit, însă şoferul celui de-al doilea autoturism şi-a continuat deplasarea. El a fost identificat de către poliţişti în persoana unui un bărbat de 32 de ani, din Curtea de Argeş.

Femeia de 84 de ani, rănită grav, a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma accidentului poliţiştii au deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri