C. T. Popescu: Cioloş a preluat "mocirlă" de la Liiceanu, a făcut-o din servilism

Data actualizării: Data publicării:
CIOLOS

Dacian Cioloş a preluat cuvântul „mocirlă” de la Liiceanu şi a făcut asta "din servilism”, din dorinţa de a le fi pe plac celor aflaţi la GDS.

„A preluat o vorbă a lui Liiceanu, mocirla, şi ştiţi de ce a făcut-o? N-am mai auzit explicaţia asta. Au fost scenarii că s-a pregătit ca să facă audienţă, pentru ca apoi să vină cu o justificare. A făcut-o din servilism, din dorinţa de a le fi pe plac celor aflaţi acolo. Ca să zâmbească iliescian dl Liiceanu, când l-a auzit spunând că intră în mocirlă şi face duş după aceea. După aceea te duci la mocirlă. Asta e aşa: te duci să iei cuiva fata de nevastă şi înainte anunţi: „Mă duc să o iau pe nenorocita aia, fir-ar a dracului. Mă duc să ţi-o iau din casă.” Şi apoi te duci la om să-i ceri fata. Nu se face aşa ceva.

Evident că cineva poate avea despre un post TV imaginea unei mocirle. Dar există momente când poţi spune asta şi momente când nu poţi. Era un moment în care Cioloş nu avea voie să pronunţe asta. Dacă ar fi spus, în loc de mocirlă, minciună, era altceva. Dacă ar fi spus că la acel post se spun foarte multe minciuni, de aceea mă duc, pentru că doresc să prezint şi versiunea mea, nu doar minciunile spuse acolo, nu mai era nicio problemă, pentru că minciuna e altceva decât mocirla, înseamnă că se scaldă porcii în ea, înseamnă că telespectatorii postului sunt nişte porci, care, uitându-se la mocirlă, se scaldă în ea. În schimb, dacă spuneai mă duc pentru a informa corect. Oamenii se uită la acea televiziune pentru că aşa doresc, dar eu ştiu că sunt minciuni şi vreau să-i lămuresc.

A fost complet în neregulă ce a făcut. Faptul că a apărut la televiziunea respectivă cu documentele pregătite.”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri