Camionagiii vinovați de denivelările de pe podul de la Brăila au fost amendați, anunță Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu participă la ședința de Guvern de la Palatul Victoria pe 26 aprilie 2023.
Sorin Grindeanu. Foto: Profimedia Images

Șoferii de camioane care nu au respectat restricțiile din zilele caniculare pe noul pod de la Brăila au fost amendați, a anunțat la Digi24 ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu a mai precizat că se vor face lucrări de remediere a denivelărilor de care s-au plâns șoferii în ultima vreme. Problemele pe podul suspendat de peste Dunăre au apărut la doar o lună de la inaugurare.

Grindeanu: "În perioada în care e caniculă există restricții de tonaj peste tot, au fost acele restricții care nu au fost respectate de anumiți camionagii.

I-am  amendat pe toți, vor fi remediate lucrările. Aș face un apel, vorbim de aceste temperaturi care și vor fi și zilele următoare.., există aceste restricții, la fel avem iarna, când Compania de Drumuri anunță că anumite drumuri sunt închise...și totuși mai există câțiva români care nu respectă anunțurile și ajung întroieniți și au pretenția de la stat...sigur că vine statul să-i scoată de acolo, dar hai să mai ținem cont și de anunțurile oficiale".

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri