Cătălin Drulă: Nu vom colabora niciodată cu extremismul pro-rus, cu extremismul care vrea să ne scoată din Europa

Data publicării:
catalin-drula-inquam-octav-ganea-1-1
Cătălin Drulă. Foto: Inquam photos / Octav Ganea

Preşedintele USR Cătălin Drulă a anunţat că partidul pe care îl conduce nu va colabora cu extremismul pro-rus, cu extremismul care vrea să ne scoată din Europa şi a precizat că acest extremism este încurajat chiar de PSD, scrie News.ro.

“Nu vom colabora niciodată cu extremismul pro-rus, cu extremismul care vrea să ne scoată din Europa, extremismul care este încurajat chiar de PSD în speranţa că vor repeta un scenariu de laborator la anul”, a declarat, sâmbătă, Cătălin Drulă.  El a explicat că planul de laborator al PSD a scăpat din mâini social-democraţilor.

“Extremismul în ultimul an a fost încurajat de cei de la PSD. Ăsta este un plan de laborator care le-a scăpat din mâini. Răspunsuri trebuie să dea cei care pun în programul de guvernare sintagme de genul sclavii moderni ai Europei. Să-l întrebaţi pe domnul Ciolacu ce fel de discurs al urii şi al umilinţei încurajează cu astfel de sintagme”, a mai afirmat preşedintele USR.

Citește și: Kelemen Hunor, avertisment pentru PNL și PSD de la congresul USR: Veți fi responsabili pentru aducerea extremiștilor la putere

Editor : M.D.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri