Cei doi britanici acuzați că țineau cu forța în Voluntari o tânără cu cetățenie americană au fost lăsați în libertate

Data publicării:
perchezitii diicot
Cei doi britanici acuzați că țineau cu forța în Voluntari o tânără cu cetățenie americană au fost lăsați în libertate. FOTO: Digi24 - captură

Cei doi britanici în vila cărora au fost găsite două tinere, una cu cetățenie americană și o româncă, au fost audiați de procurorii DIICOT timp de cinci ore și apoi au fost lăsați în libertate.

Cele două tinere au fost găsite într-o vilă din Voluntari, de polițiștii și procurorii care au descins acolo, cu mandate de percheziție. Femeile au susținut că erau ținute cu forța acolo de doi frați care au cetățenie britanică.

Tristan și Andrew Tate au fost audiați aproape cinci ore la sediul DIICOT. Ulterior, suspecții au fost lăsați în libertate.

Perchezițiile au avut loc după ce oamenii legii au fost alertați de Biroul de Securitate Diplomatică al Ambasadei SUA la București. Oficialii americani reclamau faptul că în imobil s-ar afla o tânără americancă de 21 de ani, care ar fi fost lipsită de libertate. După verificări, polițiștii au descoperit nu una, ci două tinere.

Mama uneia dintre tinerele găsite în casă a declarat despre fiica ei că este "un copil naiv" și că cel mai probabil "anturajul este de vină" pentru situația în care a ajuns.

"N-a fost plecată de acasă. Nici cel puțin o oră n-a plecat de acasă. A ieșit de la antrenament și mi-a zis ies: mami, ies cu o fată la un suc.  

Copilul meu e un copil cuminte și e prea naivă. Anturajul e de vină.

A fost săptămâna trecută la cel mai bun mecanic, mecanicul anul 2021, și eu cred că ăsta racolează când se duc fete de-astea naive la prezentări. (...) Mi-a trimis poze: uite, sunt la prezentare la cel mai bun mecanic, sunt aici 2-3 ore și-mi dă atâția bani", a spus ea.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri