VIDEO. Cine este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, fiind cu mașina pe contrasens

Data actualizării: Data publicării:
masina

Un polițist cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1, acesta este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, în București, fiind pe contrasens.

Comunicatul Poliției Capitalei:

„Cu privire la imaginile difuzate online şi preluate şi de posturi de televiziune, în care este surprinsă o autoutilitară care se deplasează pe contrasens, iar conducătorul auto aflat la volanul ei are un comportament agresiv faţă de ceilalţi participanţi la trafic, vă informăm următoarele:

Conducătorul auto a fost identificat şi cu regret am constatat că persoana care apare în imagini este agent cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1.

Au fost declanşate de urgenţă, din dispoziţia conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, verificări cu privire la acest angajat, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În mod public şi transparent ne asumăm faptul că acest bărbat face parte din instituţia noastră, dar un asemenea comportament nu este şi nu va fi tolerat pentru niciun poliţist şi totdată ne cerem scuze pentru această situaţie.

Având în vedere modul de manifestare al celui în cauză, Poliţia Capitalei, prin Secţia 1 Poliţie, s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de ameninţare. Pe această cale facem apel la conducătorul auto împlicat în eveniment să se prezinte la această subunitate de poliţie.”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri