Comunicat oficial: Starea celor trei români cu coronavirus este, în continuare, bună

Data actualizării: Data publicării:
test eprubetă coronavirus, mănușă chirurgicală
FOTO: Getty Images

Starea de sănătate a celor trei persoane identificate pe teritoriul României ca fiind purtătoare a virusului COVID-19 (coronavirus) este, în continuare, bună, precizează un comunicat oficial al Grupului de Comunicare Strategică. 

„Problemele medicale prezentate la internare de bărbatul originar din Maramureș s-au ameliorat și starea sa este stabilă”, se arată în respectivul comunicat.

Conform informațiilor oficiale, la acest moment, în România sunt în carantină 52 de persoane și alte 8 796 se află în izolare la domiciliu.

„În ultimele 24 de ore au fost efectuate 135 de apeluri la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 (cele mai multe din București – 26). Vă reamintim că a fost înființată o linie TELEVERDE destinată cetățenilor de pe teritoriul României care vor sa solicite informații referitoare la COVID - 19. Cetățenii interesați pot solicita informații la 0800 800 358. De asemenea, a fost operaționalizată o linie telefonică special pentru cetățenii români aflați în afara țării. Aceștia pot solicita informații la numărul +4021.320.20.20”, se arată în informarea Grupului de Comunicare Strategică.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri