Crimă descoperită după un accident rutier: Soția șoferului rămas încarcerat între fiare a fost găsită moartă în casă

Data actualizării: Data publicării:
ID68121_INQUAM_Photos_George_Calin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață în județul Botoșani, pe raza localității Ipotești, unde un bărbat a intrat într-un copac de pe marginea drumului și a rămas încarcerat. Ulterior, la locuința șoferului a fost găsit cadavrul soției sale, scrie Monitorul de Botoșani.

În dimineața zilei de vineri, șoferul unui autoturism Matiz a intrat într-un copac de pe marginea drumului și a rămas încarcerat. La volan se afla un bărbat de 51 de ani. Din cauza orei și faptului că zona nu este foarte circulată, nu se cunoște exact cât a stat bărbatul între fiarele contorsionate. Un alt șofer care trecea prin zonă a văzut accidentul și a sunat la 112. La fața locului au intervenit echipaje ISU, SMURD și poliția rutieră, iar victima a fost transportată la spital. Bărbatul era conștient, dar grav rănit.

Între timp, la locuința familiei a fost făcută o descoperire macabră: soția bărbatului implicat în accidentul rutier a fost găsită moartă, având multiple lovituri de cuțit.

Potrivit presei locale, fiul a mers la locuința părinților pentru că aceștia nu răspundeau la telefon și a descoperit crima. Tânărul a anunțat poliția, iar polițiștii și criminaliștii au mers la locuința familiei din municipiul Botoșani. Cazul a fost preluat de un procuror.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri