Cuţit de vânătoare și substanțe suspecte descoperite într-un colet destinat unei persoane în carantină

Data publicării:
jandamerie1
Foto: Facebook / Jandarmeria Romana

Jandarmii au descoperit marți mai multe pacheţele cu substanţe vegetale care păreau a fi substanţe interzise şi un cuţit de vânătoare într-un colet destinat unei persoane aflate într-un centru de carantină din Cluj Napoca.

„În această seară, un tânăr s-a prezentat la unul dintre centrele de carantină din Cluj-Napoca, pentru a lăsa un colet destinat unui prieten. Declarația pe propria răspundere era în regulă, însă curierul părea nesigur în ceea ce privește conținutul pachetului. Jandarmii au efectuat un control, chiar dacă nu era tocmai o livrare cu verificare, iar în colet au descoperit mai multe pachețele ce conțineau substanțe vegetale și un cuțit de vânătoare.

Această combinație nefericită a condus la întocmirea documentelor specifice pentru trafic de produse sau substanțe toxice, iar curierul de ocazie riscă pedeapsa cu închisoarea”, a anunțat Jandarmeria pe pagina de Facebook.

Un caz similar s-a petrecut cu o zi în urmă, la un centru de carantină din Ilfov. Un bărbat s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă la închisoare, după ce a încercat să îi trimită droguri ascunse în pâine nepotului său aflat într-un centru de carantină din Ilfov.

Editor: B.P.

jandamerie
Foto: Facebook / Jandarmeria Romana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri