Digi24.ro și-a lansat canalul de WhatsApp. Abonați-vă pentru a primi în timp real cele mai importante informații

Data actualizării: Data publicării:
foto canal
Abonați-vă la canalul de WhatsApp Digi24.ro pentru a avea acces la cele mai importante informații și activați notificările din canal pentru a primi rapid ultimile știri.

Digi24.ro și-a lansat canalul oficial de Whatsapp, unde abonații aplicației de mesagerie vor avea acces la informații de ultimă oră, cele mai importante știri și alte subiecte de interes.

Canalul de WhatsApp Digi24.ro poate fi accesat aici.

Utilizatorii de WhatsApp vor putea accesa secțiunea de canale din zona Updates/Noutăți. În cazul în care această opțiune nu este valabilă în aplicația dumneavoastră, actualizați aplicația la ultima versiune disponibilă în PlayStore (Android) sau App Store (iPhone).

Abonați-vă la canalul de WhatsApp Digi24.ro pentru a avea acces la cele mai importante informații și activați notificările din canal pentru a primi rapid ultimele știri.

Activarea notificărilor se face dând click pe butonul Follow/Urmăriți, din partea dreapta sus a ecranului de canal Digi24.ro, apoi click pe clopoțel.

Digi24.ro este cel mai citit site de știri din România, în luna septembrie fiind pe locul 1 în clasamentul BRAT/SATI la secțiunea Știri și Analize, cu peste 8,29 milioane de vizitatori unici, aproape 65 de milioane de afișări și peste 33 de milioane de vizite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri