Dosar penal în urma accidentului grav de pe Centura Capitalei, între o cisternă și un autotren

Data publicării:
O cisternă și un TIR au luat foc după ce s-au ciocnit pe Centura București. Foto: Captură Digi24
O cisternă și un TIR au luat foc după ce s-au ciocnit pe Centura București. Foto: Captură Digi24

Poliţia a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în urma accidentului produs joi dimineaţa, pe Centura Capitalei, în urma căruia o persoană a murit, iar alta a fost rănită.

"În cazul privind evenimentul de pe DNCB Măgurele- Jilava, kilometrul 44, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov revine cu următoarele informaţii: din primele verificări efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au stabilit faptul că, în cauză, este vorba despre un accident rutier, produs între o autocisternă şi un autotir. A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Accidentul s-a produs în această dimineață, la Km 44, între o cisternă și un alt autotren de transport marfă. Polițiștii rutieri au asigurat perimetrul locului unde s-a produs evenimentul. Au fost identificate două victime, dintre care una era decedată și alta rănită.

În urma coliziunii, cisterna a izbucnit în flăcări și în zonă s-au format nori mari de fum. Accidentul a avut loc într-o zonă împădurită, lângă calea ferată. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN, o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri