După reportajul Digi24, Poliţia a început să caute gropile periculoase din Bucureşti

Data publicării:
groapa

La doar 24 de ore după difuzarea materialului la Digi24 despre lucrările de pe drumurile publice uitate, măcar una dintre ele a fost finalizată. Surparea de pe strada Jandarmeriei a fost remediată.

Mai mult, polițiștii spun că au o serie de acțiuni pentru identificarea lucrărilor nesemnalizate corespunzător sau fără autorizație.

În urmă cu o zi, strada Jandarmeriei era flancată de panouri care arătau că drumul este periculos, după ce asfaltul a început să se surpe.

Între timp, lucrarea a fost remediată. Angajații Apa Nova spuneau că tasarea în carosabil a fost provocată de o avarie la rețeaua de apă. Polițiștii ajunși la fața locului spun că, în multe situații, se trezesc pe străzi cu șantiere de care nu știe nimeni. Cel mai adesea, este vorba de lucrări începute și abandonate.

Laurențiu Mincă: „Lucrările de intervenție sunt lucrări temporare, nu durează mult. Lucrările de investiție sunt de amploare, lucrări care duc de la termene de 1,2, 3 ani și prelungite 5 sau 6 ani, exemple cred că știți și dumneavoastră”.

În doar o singură zi, polițiștii au găsit lucrări nesemnalizate corespunzător sau fără autorizație în sectoarele 3, 1 și 2.

Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Bucureşti: „Ieri a fost o acțiune complexă cu scopul verificării a 13 lucrări care au creat restricții pe partea carosabilă. Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale persoanelor juridice care au executat lucrările”

Polițiștii spun că au dat amenzi în valoare de 26.000 de lei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri