UPDATE. Iubita fratelui prefectului de Arad, numită inspector şcolar la ISJ Arad

Data actualizării: Data publicării:
violeta varga

Violeta Varga, iubita fratelui prefectului de Arad şi un obişnuit al anturajului deputaţilor PSD Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa, a fost numită în funcţia de inspector şcolar pentru „educație permanentă”, scrie SpecialArad.ro.

UPDATE: Violeta Varga și-a dat demisia din funcția de inspector școlar, la doar o zi după numire, conform unui comunicat remis de ISJ Arad, după ce cazul său a fost relatat de presa locală și centrală.

UPDATE: Prima reacție a Violetei Varga, după numirea controversată de la ISJ Arad

Numirea Violetei Varga a apărut și în organigrama publicată pe site-ul Inspectoratului Județean Arad. La momentul publicării acestei știri, Violeta Varga nu a putut fi contactată, având telefonul închis.

Potrivit presei locale, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, un post înființat cu puțin timp înainte, iar în mai puţin de o lună ajunge Inspector şcolar pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana.

Potrivit presei locale, nu există alte informaţii publice privind proiectele sale anterioare şi nici CV-ul nu este public. În schimb, ies în evidență fotografiile provocatoare.

Deocamdată, Ministerul Educației nu a oferit un punct de vedere.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri