Prezentator sau reporter, doar două dintre experiențele pe care copiii le pot experimenta în Destiny Park

Data publicării:
Copii într-un ministudio TV.
Prezentator sau reporter, doar două dintre experiențele pe care copiii le pot experimenta în Destiny Park. Foto: Captură TV Digi24

Prezentator sau reporter, sunt doar două dintre experiențele pe care copii sunt nerăbdători să le experimenteze în Destiny Park. Descoperă ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, pe teren, dar și cum se desfășoară activitatea într-un studio de televiziune sau care este atmosfera într-o redacție. Totul sub atenta îndrumare a jurnaliștilor Digi24. Cele mai importante informații din cel mai mare centru educațional sunt transmise de micii jurnaliști, chiar din mini studioul Digi24.

Avem o știre foarte importantă! Tommy, zis și escaladorul urban, s-a blocat în copac pentru a patra oară. Avem și un corespondent la fața locului. Roxette, ai legătura!
Doamnelor și domnilor, Tommy e blocat în copac!
Tommy: aaaaa, cât mai durează!

Ați urmărit o transmisiune specială din cel mai mare centru de învăţare-prin-joc din Europa de Est. În Destiny Park, știrile sunt la loc de cinste. Cei mici joacă rolul prezentatorului de știri. Copiii primesc texte adaptate vârstei lor, se familiarizează cu ele și apoi stau în fața camerei dotată cu prompter pentru a prezenta jurnalul. Magia se întâmplă chiar sub ochii jurnaliștilor Digi24. Pe lângă știri, rubrica Meteo ocupă un loc important.

Bună ziua, tuturor! Începe jurnalul de știri!

Bine v-am gasit! Sunt Ana-Maria Păun și transmitem în aceste momente din studioul Digi24 din Destiny Park, cel mai mare centru educațional din România și Europa de Est. Urmărim acum rubrica meteo, prezentată de colega mea Alexandra.

Alexandra: Bună ziua, doamnelor și domnilor! Numele meu e Alexandra și vă voi prezenta știrile meteo. Azi, vremea este una însorită, cu șanse minime de precipitații.

Experiențele trăite aici le arată copiilor ce se întâmplă într-un studio de televiziune în miniatură, identic cu platourile din care jurnaliștii Digi24 vă aduc zilnic cele mai proaspete informații.

Armina: Bună ziua! Mă numesc Armina și azi e o vreme foarte ploioasa și nu prea frumoasă.

Ana-Maria Pascaru: Ne bucurăm foarte mult că Digi24 este alături de noi la Destiny Park și că împreună cu voi vom învăța copii o altă meserie interesantă, aceea de reporter, de jurnalist.

Destiny Park este deschis de miercuri până duminică. Biletele pot fi achiziționate de pe site sau direct la intrare. Prețurile variază între 60 și 195 de lei, în funcție de numărul orelor petrecute în parc și ziua de vizitare. Copiii sub 4 ani au intrarea gratuită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri