6 copaci au căzut iar 7 mașini au fost avariate în zona București - Ilfov

Data actualizării: Data publicării:
Copaci-1536x1024
Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos

Mai multe intervenţii ale pompierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov au avut loc, sâmbătă după-amiază, în Capitală, unde mai mulţi copaci au căzut. Zona se află sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, la fel ca majoritatea judeţelor ţării. În multe alte judeţe, ANM a emis avertizări cod portocaliu de averse torenţiale. 

Conform bilanţului transmis de ISU Bucureşti-Ilfov, sâmbătă, până la ora 18:00, echipajele din cadrul Inspectoratului au gestionat şapte intervenţii. Şase dintre acestea au avut loc în municipiul Bucureşti şi una în judeţul Ilfov, transmite News.ro. 

„Acestea au constat în îndepărtarea a şase copaci şi o inundaţie la o casă. Au fost avariate şapte autoturisme”, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. 

Mare parte a ţării, inclusiv Capitala, se află, sâmbătă, sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, atenţionarea fiind valabilă până la ora 23:00. 

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de averse torenţiale şi pentru judeţele Constanţa, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş, Arad şi Sibiu.

Vezi și: VIDEO Grindină și ploi torențiale în țară. Străzile din Craiova s-au albit în doar 10 minute. Pericol de acvaplanare pe autostrada A2

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri