CFR a anulat 153 de trenuri din cauza ninsorii şi gerului

Data actualizării: Data publicării:
tren zapada muncitori lopeti 2 fb cfr

Pe parcursul zilei, CFR a anulat 153 de curse. Compania anunţă că se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza Regionalelor București, Craiova, Brașov, Galați, Constanța.

ACTUALIZARE 20:00. În Gara de Nord București s-au înregistrat întârzieri de peste 60 minute, până la câteva ore, atât la sosire cât și la plecare. Pe ruta București – Constanța au circulat două trenuri, unul dus şi unul întors, cu plug antemergător.

ACTUALIZARE 15:35 - Numărul trenurilor anulate de CFR a ajuns la 148 din cauza ninsorii.


ACTUALIZARE 13:25 - Din cauza vremii, CFR a anulat 131 de trenuri. Aceasta au fost oprite în gări. Garniturile care au pornit, totuşi, la drum, ajung la destinaţie cu întârzieri ce pot depăşi cinci ore.


ACTUALIZARE 11:30 - 99 de trenuri care urmau să circule în sudul ţării au fost oprite în gări, au anunţat reprezentanţii CFR. Iar cele care ajung în Capitală au întârzieri de peste trei ore şi jumătate.


Potrivit CFR, se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza regionalelor București, Craiova, Galați, Constanța. Pe ruta Bucureşti-Constanţa se circulă cu plug antemergător.

Sunt înregistrate întârzieri atât ale trenurilor care trebuie să ajungă la București, cea mai mare, de 160 de minute, o înregistrează un tren care vine de la Urziceni, cât și ale trenurilor care pleacă din Capitală. La plecare, cea mai mare întârziere o înregistrează un tren care trebuie să plece din București către Urziceni.

LISTA TRENURILOR ANULATE

CFR face eforturi pentru a realiza, miercuri, o legătură dus şi una întors de la Bucureşti (9:30 plecare) către Constanţa şi retur (7h30 plecare Constanţa).

În prezent, utilaje şi echipaje feroviare ale companiei intervin pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Galaţi, şi Constanţa.

„Aşa cum s-a întâmplat zilele anterioare şi astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvişuri, în funcţie de posibilităţile din teren”, a precizat CFR Călători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri