Video Accident cu 3 morți pe DN1, în Avrig. Un camion a trecut peste o mașină, apoi s-a prăbușit de pe un pod

Data actualizării: Data publicării:
img
Accident cu 3 morți pe DN1, în Avrig. FOTO: ISU Sibiu

Trei bărbați au murit, vineri, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul naţional DN1, pe centura oraşului Avrig. Un TIR a intrat într-o mașină după ce i-a explodat roata, după care a căzut de pe un pod.

ACTUALIZARE. Traficul feroviar între staţiile Porumbacu şi Avrig (linie simplă) a fost reluat vineri la ora 18:21, informează CFR SA.

Potrivit sursei citate, trei trenuri de călători (R 2514, R 2103 şi IR 1622) care au staţionat temporar în staţiile adiacente, în intervalul orar necesar cercetărilor desfăşurate la locul accidentului şi eliberării gabaritului, au fost reînscrise în circulaţie.

ȘTIREA INIȚIALĂ

A fost blocat atât traficul rutier în zonă, dar şi circulaţia trenurilor pe magistrala Sibiu - Braşov.

"Poliţiştii rutieri, poliţiştii de la transporturi şi echipele medicale sunt la faţa locului pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime. Trafic feroviar este blocat şi pe magistrala 200 Sibiu - Braşov", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit Agerpres.

În urma accidentului au rezultat trei victime, toţi bărbaţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Doi dintre bărbaţii morţi erau în autoturism, iar al treilea este şoferul TIR-ului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri