Accident grav: Femeie însărcinată, moartă. Un medic a încercat să salveze copilul la faţa locului

Data actualizării: Data publicării:
news alert 112 smurd

O femeie însărcinată în şapte luni a murit, iar alte două persoane au fost rănite grav, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat sub o autoutilitară, pe DN1, la ieşirea din Predeal, accidentul petrecându-se din cauza oboselii la volan. Un medic de la Maternitatea Braşov a mers în zona unde a avut loc accidentul pentru a încerca să salveze copilul, femeia decedată fiind supusă unei intervenţii de cezariană la faţa locului. Circulaţia în zonă a fost blocată mai mult timp.

ACTUALIZARE 19:20 - Medicul de la Maternitatea Brașov care s-a deplasat la locul accidentului i-a făcut cezariană femeii în timp ce era resuscitată,  în ambulanța SMURD, pentru salvarea bebelușului. Din păcate, acesta a decedat. 


Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul produs pe fondul oboselii la volan s-a petrecut pe DN 1, la ieşirea din Predeal, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a ajuns direct sub roţile unei autoutilitare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov spun că şoferul autoutilitarei şi cele două persoane din autoturism au fost grav rănite.

Una dintre victime, o femeie însărcinată în şapte luni, a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii sosiţi la locul accidentului au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza oboselii.

„Cauza producerii accidentului este pierderea controlului volanului de către şoferul autoturismului, pe fondul oboselii, intrând astfel în coliziune cu autoutilitara aflată în faţa sa. În acest moment, se fac cercetări la faţa locului, fiind prezente echipaje de Poliţie rutieră şi ambulanţa, rezultând în urma incidentului rănirea uşoară a şoferului autoturismului”, potrivit Infotrafic.

La ora transmiterii acestei ştiri, un medic de la Maternitatea Braşov a mers la locul accidentului pentru a încerca să resusciteze copilul, femeia decedată fiind supusă unei intervenţii de cezariană la faţa locului.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri