Accident grav la Mediaș, între un autobuz și un autoturism. A fost activat planul roșu

Data publicării:
microbuz avariat in accident rutier
Accident rutier grav la Mediaș. Foto: ISU Sibiu

Un grav accident rutier a avut loc marți seara pe drumul national 14, în Mediaș, județul Sibiu. Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit. Autoritățile au activat planul roșu. Circulația este blocată în zonă.

Cele 7 persoane implicate în accidentul rutier sunt evaluate medical la faţa locului, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Nu sunt persoane încarcerate.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat, marţi seara, că pe DN 14 Mediaş - Sighişoara, la ieşire din municipiul Mediaş, în judeţul Sibiu, s-a produs un accident rutier între un microbu persoane şi un autoturism.

IGSU a anunţat că, având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, relatează Agerpres.

La locul intervenţiei au fost alocate o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi trei ambulanţe SAJ, precizează IGSU.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri