Accidente din cauza vitezei în Capitală. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Data publicării:
ambulanta resize 5228810-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu

Unul dintre accidente s-a petrecut în zona Arcului de Triumf. Un biciclist care traversa strada a fost lovit în plin de un autoturism şi proiectat într-o altă maşină care venea din sens opus. 

"Era verde pentru pietoni, nu era nici un pieton angajat pe trecerea de pietoni. A forţat cu viteză foarte mare, mai mare decât aveam eu la maşină. A forţat să-mi taie calea, să treacă. Eu nu l-am lovit cu maşina. S-a dezechilibrat el cu ghidonul în capota maşinii, după care s-a rostogolit şi s-a lovit în roata maşinii", a povestit şoferul implicat în accident.

Un alt accident a avut loc la intersecţia şoselelor Olteniţei cu Vitan-Bârzeşti.

"O autospecială a Salvării se deplasa pe Şoeaua Olteniţei, dinspre Popeşti-Leordeni către Piaţa Sudului, iar când a ajuns la intersecţia cu Calea Vitan-Bârzeşti, circulând la culoarea roşu a semaforului electric, s-a tamponat cu o autobasculantă", a declarat subcomisarul Marius Maghiari de la Brigada de Poliţie Rutieră.

Şoferul de pe Salvare spune că avea semnalizările acustice şi vizuale pornite, însă unii martori susţin că acestea au fost aprinse târziu.

Ambulanţa implicată în accident transporta un copil de patru ani la Spitalul Marie Curie. Nici pacientul şi nici ceilalţi ocupanţi ai Salvării nu au fost răniţi. În schimb, şoferul autobasculantei s-a ales cu răni uşoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri