Agresorul din Chiajna a fost scos din casă după 14 ore și a fost intrigat că femeia lovită a obținut "foarte simplu" ordin de protecție

Data publicării:
un barbat care si-a agreat fosta iubita a fost scos din casa dupa 14 ore de negocieri
Bărbatul care și-a bătut fosta iubită, apoi s-a baricadat în casa acesteia din Chiajna și a amenințat că se aruncă de la etaj, a fost scos din locuință după 14 ore de negocieri. FOTO: Captură Digi24

Bărbatul care și-a bătut fosta iubită, apoi s-a baricadat în casa acesteia din Chiajna și a amenințat că se aruncă de la etaj, a fost scos din locuință după 14 ore de negocieri. El a recunoscut că a lovit-o pe femeie.

Mobilizare de forțe lângă Capitală. Un bărbat și-a bătut fosta iubită, apoi s-a baricadat în casa acesteia din Chiajna și a amenințat că se aruncă de la etaj. Polițiștii și negociatorii au fost trimiși la fața locului și după mai bine de 14 ore de negocieri, bărbatul a fost preluat de oamenii legii.

Individul de 39 de ani avea un ordin de restricție pe care însă l-a încălcat. A intrat în casă peste fosta s-a parteneră și a agresat-o. Victima a reușit să scape și a depus plângere la poliție.

Agresor: Nu am părăsit apartamentul pentru că mai întâi am vrut să lămuresc speța. Ea obținuse un ordin de protecție pentru că voia să schimbe relația, ordinul de protecție l-a obținut foarte simplu cum se obține, cu două întrebări dacă se simte amenințată, dacă sună telefonul cam des și răspunsurile au fost da.

Reporter: Este adevărat că ai lovit-o?

Agresor: Este adevărat. Nu eram despărțiți. Vă pup, seară bună!

Alexandru Daniel Bălan, polițist: Am reușit extragerea în siguranță a bărbatului în condiții de siguranță după mai bine de 14 ore de cercetări.

Bărbatul de 39 de ani a fost dus la Poliția Chitila, iar polițiștii au deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru mai multe infracțiuni: violare de domiciliu, violență în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal și încălcarea ordinului de protecție.

Numărul Telverde destinat victimelor violenței domestice este 0800 500 333.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri