Video „Am văzut lupul”. Ayan, copilul de 2 ani găsit în pădure după 25 de ore de căutări, și-a spus plângând povestea

Data actualizării: Data publicării:
copil in bratele mamei
Ayan a dispărut duminică și a fost găsit după 25 de ore de căutări FOTO: captură Digi24

Final fericit pentru băiețelul de 2 ani, din Botoșani, rătăcit prin pădure. A ajuns cu bine în brațele părinților, după mai bine de 24 de ore petrecute în sălbăticie. Micuțul a înfruntat pericole care ar speria și un adult: frig, foame, animale sălbatice. „Am văzut lupul”, a spus băiețelul.

El a povestit că și-a făcut culcuș în timpul nopții din câteva crengi, că i-a fost frig și că a plouat. După ce le-a spus reporterilor despre aventura lui, Ayan a izbucnit în lacrimi, în brațele mamei.

Ayan: Am văzut lupul!
Reporter: Ai văzut lupul?
Ayan: Da!
Reporter: Și era mare? Ce-ai făcut? Te-ai urcat în copac?
Ayan: Da... M-am ascuns!
Reporter: Unde te-ai ascuns?
Ayan: M-am ascuns!
Reporter: Nu ți-a fost frig?
Ayan: Da, a fost frig! Și a venit ploaia!

Vizibil marcat de ce i s-a intâmplat, Ayan a izbucnit în lacrimi și s-a ascuns în brațele mamei. Aceasta nu mai are cuvinte de mulțumire pentru cei care i-au găsit copilul și pentru toate persoanele care s-au implicat în salvarea copilului ei.

„Au fost atât de bine organizați, încât nu știu, n-am văzut în viața mea... Vreau să le mulțumesc din tot sufletul și din toată inima că au fost alături de noi în cele mai cumplite momente și ne-au ajutat toți, din toate părțile”, a spus femeia.

Ayan a dispărut duminică. Copilul din localitatea Tudora se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, şi a părăsit locuinţa respectivă, iar cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească.

A fost căutat timp de 25 de ore de sute de persoane - forțe de ordine și voluntari - fiind găsit în pădure, la 3 kilometri de casă, în apropierea unui schit.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri