Amenințată cu moartea "din iubire". Femeia care abia a scăpat de un agresor după ce s-a încuiat în mașină face declarații tulburătoare

Data publicării:
barbat care da cu pumnul
Femeia agresată pe o stradă din București și a care a fost nevoită să se baricadeze în mașină ca să scape de fostul iubit agresiv a povestit momentele de panică trăite. Foto: Guliver/Getty Images

Femeia agresată pe o stradă din București și a care a fost nevoită să se baricadeze în mașină ca să scape de fostul iubit agresiv a povestit momentele de panică trăite.

În imagini se vede cum bărbatul o așteaptă pe femeie. Pentru că aceasta l-a respins, bărbatul a început să dea cu picioarele în mașină. Situația a scăpat de sub control în momentul în care agresorul s-a urcat pe mașină și a spart parbrizul. Acela a fost momentul în care femeia a deschis portiera, iar individul s-a năpustit asupra ei. 

Femeia agresată: L-am blocat peste tot și asta l-a înfuriat foarte tare că nu a mai putut să dea de mine și știa unde lucrez și m-a așteptat aici.

Reporter: De unde comportamentul ăsta?

Femeia agresată: A zis ca din iubire.

Un vecin care a văzut de la geam incidentul i-a venit în ajutor și a chemat poliția. 

Judecătorii îl consideră pe agresor un pericol public și au decis ca el să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile. Magistrații sunt de părere că el ar fi atacat-o din nou pe femeie, dacă ar fi fost cercetat în libertate. În plus, femeia a obținut și un ordin de protecție împotriva lui  

România stabilește în fiecare an noi recorduri în privința violenței domestice. Anul trecut, de exemplu, polițiștii au avut peste o sută de mii de agresiuni, asta înseamnă 11 pe oră.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției: Noi, ca femei, ne simțim în nesiguranță și în Parlament!! Orice tip de agresiune va fi sancționată.

Datele Guvernului arată și că numărul de telefon dedicat victimelor violenței domestice sună non stop de la începutul anului. Într-o singură zi, peste 30 de femei sună și anunță că au fost agresate, dar situația reală este mult mai gravă, pentru că multe victime nu au curajul să reclame bătăile.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri