Oradea. Suspectul acuzat că a împuşcat două persoane a fost identificat

Data actualizării: Data publicării:
pistol GettyImages-159548781-1

O femeie a fost găsită moartă într-o mașină abandonată pe o stradă din Oradea. Este persoana care a fost luată cu forța, în autovehicul, de atacatorul care a împușcat miercuri dimineață un bărbat. Suspectul a fost identificat și dat în urmărire generală.

ACTUALIZARE 18.30. Potrivit Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Bihor, bărbatul bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse, miercuri, la Oradea, în urma cărora o tânără a fost împuşcată mortal şi un alt bărbat a fost rănit a fost identificat şi se numeşte Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Oradea. Bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui şi nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă, scrie News.ro.

"Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, se arată în comunicatul Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Bihor.

Potrivit sursei citate, în acest caz se fac ample cercetări şi investigaţii de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ACTUALIZARE 15.35 - La fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din procurori criminaliști și lucrători din Poliție. Se cercetează locul faptei și se acționează pe mai multe planuri în vederea identificării autorului”, a declarat Maria Cotrău, purtător de cuvânt al Parchetului Bihor.

Potrivit anchetatorilor, incidentul în urma căruia un bărbat a fost împuşcat, miercuri, într-un cartier din Oradea, ar fi pornit de la o femeie, cel mai probabil cea găsită acum decedată. Martorii susțin că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeie cu un buchet de flori în faţa blocului acesteia, iar în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal, a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă.

Însoţitorul femeii a fost rănit, iar agresorul a urcat-o pe aceasta cu forţa într-un autoturism şi a fugit de la faţa locului.


Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost împușcat pe stradă, miercuri dimineață, într-un cartier din Oradea. Victima, împușcată în omoplatul stâng, a fost preluată de un echipaj de urgență și transportat la spital. Pacientul este în stare stabilă, însă va fi operat de medici pentru a-i scoate glonțul din corp.

Incidentul s-a petrecut într-o parcare de pe strada Barcăului, în apropiere de şoseaua de centură a oraşului.

Polițiștii îl caută acum pe agresor, fiind organizate mai multe filtre la ieșirea din oraș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri