Bărbat rănit grav după ce o mașină a intrat într-o căruță care circula din sens opus, pe DN25

Data publicării:
caruta distrusa de o masina pe dn25, in galati
Bărbat rănit grav după ce o mașină a intrat într-o căruță care circula din sens opus, pe DN25. Foto: ISU Galați

Un bărbat de 31 de ani a fost grav rănit, sâmbătă seară, după ce căruţa pe care o conducea şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 25, în judeţul Galaţi. La rândul său, o pasageră a autoturismului a fost preluată de echipajele medicale. Traficul este blocat.

Accidentul rutier s-a produs în comuna Piscu, satul Vameş, după ce un autoturism şi o căruţă care traversa DN 25, în zona Gării, s-au ciocnit.

„Căruţaşul în vârstă de circa 30 de ani, inconştient, a fost preluat de ambulanţa SMURD. O a doua victimă, (femeie), ocupanta locului din dreapta şoferului autoturismului, este conştientă şi va fi preluată de un echipaj SAJ din staţia Tudor Vladimirescu. Calul este decedat”, a transmis ISU Galaţi, potrivit News.ro.

La rândul său, IPJ Galaţi a explicat că, din primele verificări, a reieşit că un bărbat, în vârsta de 66 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galaţi, când a ajuns în interiorul localităţii Vameş, a intrat în coliziune cu o căruţă tractată de un cal, care se deplasa din sens opus şi era condusă de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Piscu.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Traficul rutier este blocat în acest moment pe DN 25, însă poliţiştii au direcţionat autovehicule aflate în tranzit pe o rută ocolitoare prin interiorul localităţii, urmând a fi reluat după ce se va finaliza cercetarea la faţa locului şi degajarea părţii carosabile.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri