Bărbatul suspectat că a ucis un fost ofițer SRI în Centrul Vechi a fost arestat

Data publicării:
0903 20uciscentru-53928

Aglomeraţia din Centrul Istoric al Bucureştiului, cu cel puţin 200 de localuri şi mii de clienţi în fiecare zi, a atras şi infractorii. Fostul ofiţer SRI a fost bătut în plină stradă de un tânăr de 20 de ani, cel mai probabil în scopul jafului, cu puţin înainte de ora 6 dimineaţa.

Deşi mai multe persoane au încercat să intervină, o lovitură l-a doborât la pământ. La mai puţin de zece metri distanţă se află un post de poliţie, însă agenţii de aici au aflat de scandal abia când au fost contactaţi prin intermediul serviciului de urgenţă 112.

Agresorul a fost prins imediat după lovitura fatală.

Oficialii Poliţiei Capitalei susţin că vor mări numărul de poliţişti care vor patrula pe străzile din centrul Bucureştiului prin înfiinţarea unei noi secţii de poliţie, în condiţiile în care tot mai des sunt semnalate furturi de telefoane mobile, dar şi tulburarea liniştii şi ordinii publice în zonă.

Noua secţie de poliţie va deveni operaţională în câteva săptămâni, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei. În proiect sunt prevăzute şi măsuri suplimentare pentru supravegherea activităţii poliţiştilor: ei vor fi monitorizaţi cu camere de supraveghere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri