Becali s-a răzgândit: Acum spune că el conducea mașina când a avut loc accidentul

Data actualizării: Data publicării:
masina lui becali avariata, in sant
Becali s-a răzgândit și a spus duminică seara că el conducea mașina când a avut loc accidentul. Foto: Captură TV Digi24

Răsturnare de situație în cazul accidentului în care a fost implicat Gigi Becali. Imediat după accident, le-a declarat jurnaliștilor Digi24 că se afla pe scaunul din dreapta, dar la câteva ore afaceristul s-a răzgândit și a recunoscut că de fapt era la volan.

Gigi Becali, duminică după-amiază: Eram în mașină, dar nu conduceam eu.
Reporter: Sunteți OK? Ați fost rănit?
Gigi Becali: Sunt foarte OK, sunt. A intrat în șanț ca să evite pe altul. Simplu, nu e nimica. Nici mașina n-are cine știe ce, e în șanț.

Gigi Becali, duminică sara: Bine, măi, eram eu la volan.
Reporter: Urmează să mergeți la Poliție, pot să vă întreb dacă vă veți prezenta?
Gigi Becali: Păi, nu trebuie să merg la Poliție?
Reporter: Ba da, trebuie să mergeți în termen de 24 de ore.
Gigi Becali: Ei, o
să merg. Nu știu exact când, o să merg ori acum, ori după meci. Ori înainte, ori după meci.

Isabela Neagu, jurnalist Digi24: Inițial, când am stat de vorbă cu Gigi Becali, iar asta s-a întâmplat la doar câtvea minute după accident, acesta a declarat că nu el se afla la volanul mașinii de lux, și că autovehiculul era condus de șoferul acestuia.

Ulterior, conform surselor Digi24, când polițiștii au ajuns la fața locului au spus că nu mai era nimeni, nici Gigi Becali, nici șoferul acestuia.

Când polițiștii făceau cercetări la fața locului a venit șoferul lui Gigi Becali, cu altă mașină. Polițiștii au vrut să-l testeze cu aparatul etilotest, dar acesta a spus că el era la volan, ci că patronul clubului FCSB conducea mașina.

Gigi Becali a fost contactat ulterior de polițiști și a mărturisit că de fapt el se afla la volanul mașinii.

L-am recontactat și l-am întrebat dacă m-a mințit pe mine, sau dacă i-a mințit pe polițiști, și a răspuns, intrigat fiind de întrebare, că da, el se afla la volan. Așadar, și-a schimbat declarația la doar câteva ore după accident.

Știm că acesta trebuie să se prezinte la Poliție, conform legii, în termen de 24 de ore, pentru a declara accidentul. El a spus că se mai gândește dacă va merge înainte sau după meciul pe care FCSB îl joacă duminică seara cu FC U Craiova.

Având în vedere că meciul a început deja de la ora 21:00, cel mai probabil acesta va ajunge la secția de poliție după ora 23:00.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri