Biciclist care asculta muzică la căști, lovit pe trecerea de pietoni de o ambulanță aflată în misiune

Data publicării:
ambulanta smurd 112
Ambulanță SMURD la intervenție.

Un biciclist în vârstă de 33 de ani a ajuns, joi, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o ambulanță SMURD, pe o trecere de pietoni din orașul Hunedoara. Autospeciala se afla în misiune, însă bărbatul nu a auzit semnalele acustice, pentru că asculta muzică la căști, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, accidentul a avut loc joi, în jurul orei 13:20, într-o intersecție din oraș. Biciclistul, care se pare că asculta muzică la căști, nu a auzit semnalele ambulanței SMURD care mergea la o intervenție.

„Un bărbat de 33 de ani, din comuna Pestișul Mic, care se deplasa pe o bicicletă pe trotuarul străzii Constantin Bursan, din municipiul Hunedoara, se pare că asculta muzică la căști, când a ajuns la intersecția străzii Constantin Bursan cu bulevardul Libertății, a traversat strada pe bicicletă, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată, și a fost accidentat de o autospecială SMURD care se deplasa la o intervenție, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase”, a declarat, corespondentului Mediafax, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit grav și a fost transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri