Cinci copii dintr-un centru de plasament din Sibiu s-au tăiat pe mâini

Data publicării:
copil suparat fetita suparata trista
Foto: Profimedia Images

Caz tulburător la Sibiu. Cinci copii dintr-un centru de plasament s-au automutilat. Este vorba despre trei fete și doi băieți, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, care și-au provocat mai multe răni pe mâini. Polițiștii și Protecția Copilului anchetează cazul.

Vă avertizăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Anamaria Ianc, jurnalist Digi24: Incidentul a avut loc luni seara, în centrul de primire în regim de urgență. Cei cinci tineri, trei fete și doi băieți, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, și-au provocat leziuni prin tăiere la nivelul mâinilor.

Din informațiile pe care le avem, se pare că aceștia au avut un borcan de murături pe care l-au spart, iar cu ajutorul unui ciob și-au provocat rănile la mâini.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 21:00, de către un anagajat al centrului. Copiii au fost transportați la spital unde le-au fost curățate și pansate rănile. Nu au avut nevoie de internare, iar pe parcursul nopții s-au întors la centrul de plasament.

Centrul de primire în regim de urgență funcționează în subordinea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Sibiu, astfel că reprezentanții acestei instituții au demarat o anchetă. De asemenea, polițiștii sibieni fac și ei cercetări în acest caz pentru a afla care au fost motivele care i-au condus pe cei cinci copii să recurgă la un astfel de gest.

În acest centru sunt găzduiți, pe o perioadă nu mai mare de șase luni, copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, care au fost victime ale unor abuzuri, ale traficului de persoane sau care nu au adăpost.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri