Cinci persoane, printre care un bebeluș de 9 luni, transportate la spital în urma unui accident rutier produs în Mureș

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Cinci persoane, printre care un bebeluș de 9 luni, transportate la spital în urma unui accident rutier produs în Mureș.

Cinci persoane, printre care şi un copil de 9 luni, au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut marţi, pe DJ 152 A, între localităţile Nazna şi Berghia, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Mureş.

Potrivit sursei citate, accidentul ar fi fost provocat de un bărbat în vârstă de 70 de ani, aflat la volanul unei maşini care a intrat în coliziune frontală cu o maşină ce venea din sens opus.

„Din primele informaţii, un autoturism, condus de un bărbat de 70 de ani, din comuna Bând, la efectuarea virajului la stânga ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sensul opus, de un bărbat de 29 de ani din Sângeorgiu de Mureş. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani a fost proiectat într-o autoutilitară, oprită în afara părţii carosabile, la volanul acesteia aflându-se un bărbat de 34 de ani din Nazna. În urma evenimentului, cinci persoane au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, respectiv conducătorii celor două autoturisme, alături de alţi trei pasageri din acestea, printre care un minor, de nouă luni”, se arată într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Conducătorii autovehiculelor au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care a avut loc accidentul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri