Video&Foto Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul restaurantului de lux, în Dorobanți. Prima fotografie publicată de Poliția Română

Data actualizării: Data publicării:
Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul unui local din București a reușit să fugă din țară
Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul unui local din București a reușit să fugă din țară. Foto: Captură Digi24

Atacatorul patronului unui restaurant de lux din Capitală ar fi un bărbat de origine albaneză. Pe numele lui a fost emis un mandat arestare în lipsă și a fost dat în urmărire internațională.

Fotografia bărbatului care l-a atacat pe patronul restaurantului din Capitală a fost postată pe site-ul Poliției Române luni, la prânz, la secțiunea „persoane urmărite”. Suspectul este un bărbat de 35 de ani, de origine albaneză, pentru care a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost dat în urmărire internațională.

Atacul s-a petrecut joi, în plină zi, în zona Dorobanți din Capitală. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bărbatul stă la o masă. Patronul localului iese în stradă, însoțit de o femeie. Bărbatul se ridică brusc și aleargă în urma lui, cu un cuțit în mână. Înjunghie victima în spate și apoi se face nevăzut.

urmarit-nuba
Atacatorul patronului unui restaurant de lux din Capitală ar fi un bărbat de origine albaneză FOTO: Poliția Română

La scurt timp, bărbatul este filmat de o altă cameră de supraveghere într-un parc din zonă, alergând cu cuțitul în mână. Martorii au alertat autoritățile. O ambulanță a ajuns imediat la fața locului și a transportat victima la spital.

Agresorul a fugit din România la câteva ore după agresiune.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri