Constanţa. Un leagăn a căzut peste elevi, în curtea şcolii

Data actualizării: Data publicării:
leagan

Incident tragic, în curtea unei şcoli din Constanţa. Un leagăn instalat chiar înainte de alegerile locale a căzut peste şase elevi, aflaţi în pauză. Un copil a fost grav rănit. Părinţii spun că leagănul nu avea niciun element de siguranţă.

Revoltaţi, părinţii s-au strâns în faţa şcolii pentru a discuta cu primarul, doar că acesta a plecat din localitate.

Şase copii de clasa zero şi clasa a II-a se dădeau în leagăn. Pentru că nu a fost ancorat în pământ, a căzut cu ei. Trei dintre copii au rămas prinşi sub structura de lemn.

Unul dintre copii, în vârstă de opt ani, a fost grav rănit la cap.

Roxana Ienuşcă, mama elevului rănit: „E posibil să rămână nenorocit pe toată viaţă. Mi-au zis că peste o săptămână cheagul ăla poate să se ducă la creier”

Leagănele au fost montate chiar cu o săptămână înainte de alegerile locale. Edilul susţine că leagănul a devenit instabil pentru că un şurub a cedat.

Ioan Roman, primarul comunei Lumina: „E un eveniment neplăcut pentru mine ca administraţie, pentru şcoală ca instituţie. Nu voiam să se întâmple treaba asta, dar s-a întâmplat. Mai grav este că copiii aceia suferă. S-au speriat, au fost şi puţin loviţi sau mai mult, în funcţie de fiecare cum consideră”.

Primarul nu spune că va înlocui leagănele, ci doar a interzis temporar accesul la locul de joacă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri