Convoi al MApN, implicat într-un accident în care au fost avariate 3 vehicule. Doi militari au ajuns la spital cu fracturi

Data publicării:
Camion militar pe o platforma de transport
Convoi al MApN, implicat într-un accident în care au fost avariate 3 vehicule. Doi militari au ajuns la spital cu fracturi.

Un convoi militar al MApN a fost implicat într-un accident rutier, în județul Ialomița. Au fost avariate trei vehicule, iar doi militari au ajuns la spital cu fracturi.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Militarii au ajuns la spital cu fracturi la membrele inferioare și sunt în stare stabilă. Asta este o veste bună, însă acum, atât polițiștii rutieri, cât și oficiali din Ministerul Apărării trebuie să verifice cum a fost posibil un astfel de accident.

Este vorba despre un convoi militar format din 8 camioane. La un moment dat, unul dintre șoferi a frânat brusc, iar ceilalți militari aflați la volan nu au avut timp să încetinească, trei camioane fiind avariate. Nu au fost alte pagube materiale, și nici autovehicule civile implicate în accident.

Reprezentanții MApN spun că a fost instituită o comisie din cadrul unității militare de unde au plecat camioanele, care va verifica circumstanțele în care s-a produs eventimentul rutier.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri