Copil de doi ani nesupravegheat, rănit după ce a pătruns pe stradă, printre mașini

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un copil de doi ani din Galaţi a ajuns la spital, după ce, lăsat nesupravegheat, a fost rănit de un autoturism după o traversare prin loc nepermis, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că pe strada Laminoriştilor, din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un copil, cu vârsta de 2 ani, a fost rănit.

Din verificările preliminare, poliţiştii rutieri au stabilit că o tânără, de 24 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Laminoriştilor, a acroşat şi rănit un minor, cu vârsta de 2 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără a se afla sub supravegherea vreunui adult.

Minorul a fost transportat la spital de către conducătoarea auto, acesta rămânând internat pentru investigaţii medicale suplimentare, potrivit Agerpres.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri