DÂMBOVIȚA. Soția unui polițist, suspectată de furt de bijuterii, a fost arestată preventiv

Data publicării:
aur 1519329-Mediafax Foto-IGPF

Femeia, pe nume Mihaela Dinu, fusese inițial reţinută pentru 24 de ore, pentru furt calificat. 

"Poliţiştii dâmboviţeni au făcut şapte percheziţii domiciliare în oraşul Găeşti şi municipiul Piteşti, fiind vizaţi mai mulţi suspecţi de furturi din locuinţe. În sarcina acestora s-a reţinut comiterea a şase furturi din locuinţe, săvârşite în perioada iulie 2012 - ianuarie 2013, de unde au fost sustrase, în principal, bijuterii în valoare totală de peste 200.000 de lei. O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore pentru furt calificat, iar ceilalţi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate. Astăzi, femeia a fost arestată preventiv pentru 29 de zile", a declarat subinspector Alexandra Niculae, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, soţia poliţistului ar fi dat prima spargere în vara anului trecut, în total fiind şase atacuri, oamenii legii începând să o bănuiască după ce în luna ianuarie 2013 şi-ar fi înscenat un furt din propria locuinţă.

După ce a aflat despre acuzaţiile care planează asupra soţiei sale, poliţistul ar fi înaintat acţiune de divorţ, susţinând că nu avea cunoştinţă despre faptele femeii.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri