Video Dezastru la cantina unui liceu din Timișoara: Elevii primeau mâncare expirată și cu excremente de șoareci

Data actualizării: Data publicării:
mizerie cantina liceu
Elevilor li se serveau alimente expirate, ținute în frigidere pline de mizerie. Foto: Captură Digi24

Descoperiri halucinante la cantina unui liceu din Timișoara, unde zeci de elevi iau masa în fiecare zi. Adolescenții mâncau din farfurii în care au fost găsite excremente de rozătoare. În plus, li se serveau alimente expirate, ținute în frigidere pline de mizerie. Inspectorii de la Protecția Consumatorului au închis cantina.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: Controlul celor de la Protecția Consumatorului a survenit la Liceul Tehnologic de Silvicultură din Timișoara, în urma unei plângeri depuse de o persoană anonimă.

După control au fost luate măsuri drastice, spun inspectorii ANPC: au fost date un avertisment și o amendă de 15.000 de lei, au fost oprite de la comercializare produsele care erau expirate, iar activitatea cantinei a fost sistată până la remedierea tuturor problemelor.

Printre problemele descoperite de ANPC se numără: mizerie, excremente de rozătoare în blocul alimentar și unde erau depozitate vasele, dar și elemente de materii prime expirate sau depozitate necorespunzător.

Până la momentul transmiterii acestei știri, reprezentanții liceului nu au avut niciun punct de vedere.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri