DIPLOME FALSE la Universitatea „Vasile Goldiş”. Percheziţii în opt judeţe

Data publicării:
perchezitii 20mediafax 20foto 20razvan 20chirita-48048

Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu ajutorul structurilor Direcţiei Generale Anticorupţie.

„Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împreună cu ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, efectuează în prezent mai multe percheziţii la domiciliul unor persoane, precum şi la sediile unor instituţii de învăţământ superior, locaţii aflate pe raza a 8 judeţe (Arad, Bihor, Bistriţa Năsăud, Hunedoara, Baia Mare, Satu Mare, Sălaj şi Gorj)”, informează printr-un comunicat, Ministerul Public.

Perchezițiile vizează mai multe persoane, patru dintre acestea fiind dispuse pentru începerea urmăririi penale. Acestea sunt acuzate de luare de mită, dare de mită şi trafic de influenţă.

„În derularea activităţilor de urmărire penală, procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii”, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri