Doi șoferi au fost prinși cu peste 200 km/oră pe A1 și A3, însă recordul a fost stabilit pe Autostrada Soarelui

Data publicării:
radar masina politie pe autostrada _fb politia romana

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi din Poliţia Română au depistat trei șoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A1, A2 și pe A3, toți fiind depistați conducând cu viteze de peste 200 km/oră, arată un comunicat al instituției.

În data de 10 mai, doi participanți la trafic au depășit viteza legală, conducând cu 206 km/h, pe Autostrada A1, respectiv pe Autostrada A3. Un alt șofer a fost depistat conducând pe Autostrada A2 București – Constanța cu 215 km/oră.

Cei 3 șoferi au fost sancţionați contravenţional cu amenzi de 2.900 de lei fiecare, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 km/h. De asemenea, trebuie ținut cont de faptul că limita maximă se poate modifica, pentru motive legate de siguranța rutieră, atunci când se circulă în condiții meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat prin indicatoare rutiere.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri