Două avioane Wizz Air care urmau să aterizeze la Iaşi au fost redirecţionate către Suceava din cauza ninsorii şi a vântului

Data actualizării: Data publicării:
avion wizz air
Două avioane Wizz Air care urmau să aterizeze la Iaşi au fost redirecţionate către Suceava. FOTO: Facebook Wizz Air

Două curse aeriene ale companiei Wizz Air nu au putut ateriza luni la prânz pe Aeroportul din Iaşi, din cauza ninsorii şi a vântului puternic, fiind redirecţionate către Aeroportul din Suceava.

Zborul Wizz Air de la Bruxelles, care ar fi trebuit să ajungă la Iaşi la ora 11.25 a fost redirecţionat către Suceava, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Aeronava s-a rotit de câteva ori deasupra Iaşului, dar în cele din urmă avionul a fost redirecţionat către Suceava, unde a aterizat la ora 13.01, scrie News.ro.

Şi zborul Wizz Air Billund-Iaşi a fost redirecţionat către aeroportul sucevean, unde a aterizat în condiţii de siguranţă la ora 13.10.

Pe tot parcursul zilei, majoritatea avioanelor programate să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul din Iaşi au înregistrat întârzieri. Potrivit site-ului aeroportului ieşean cursa Iaşi-Larnaca, ce ar fi trebuit să plece de la Iaşi la 12.40, va decola cu două ore şi jumătate întârziere.

Judeţul Iaşi se află sub cod galben de ninsori şi vânt puternic până marţi dimineaţă la ora 10.00.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri