Două femei care se întorceau de la un priveghi au fost spulberate de o mașină, în Bihor. Victimele au murit pe loc

Data actualizării: Data publicării:
Caravana Smurd 'Fii pregatit' participa la debutul 'Saptamanii Protectiei Civile', in Bucuresti, sambata, 25 februarie 2023.
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Două femei, cu vârste de 73, respectiv 77 de ani, au murit luni seara după ce au fost lovite în plin de o mașină în localitatea Gepiu, județul Bihor.

"Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18,46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe DN 79, în localitatea Gepiu, judeţul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroşat doi pietoni", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Fărcuţa.

În urma accidentului rutier, cele două femei au suferit leziuni, iar personalul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare pentru amândouă.

"Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 şi 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu judeţul Bihor", a precizat reprezentantul Poliţiei Bihor.

Potrivit publicației Bihon.ro, cele două femei se întorceau de la un priveghi în momentul în care au fost spulberate de mașină.

Traficul rutier a fost blocat în zonă şi deviat pe o rută ocolitoare, Inand - Cefa - Roit - Livada de Bihor - Nojorid, iar din direcţia Oradea - Salonta pe ruta - Leş - Tinca - Tulca - Salonta.

Poliţiştii rutieri urmează să efectueze cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri