Două persoane au murit într-un accident rutier produs de un tânăr de 19 ani

Data actualizării: Data publicării:
masini distruse in accident
Două persoane au murit într-un accident rutier produs de un tânăr de 19 ani.

Două persoane în vârstă de peste 70 de ani au murit, joi, într-un accident rutier produs pe DN 58 la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa. Evenimentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani.

„Accident rutier pe DN 58 la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa, două autoturisme implicate. Acţionează Detaşamentul de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi IPJ Caraş-Severin”, a transmis, joi, ISU Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că în accident au fost implicate patru persoane, două fiind găsite în stop cardio-respirator.

Victima a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi predată echipajului medical in stop cardio respirator.

„Cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a mai transmis ISU.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că, din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeş, la intersecţia cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani.

„În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 72 de ani şi a pasagerei dreapta faţă, de 76 de ani. Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative”, au precizat poliţiştii.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri