Video Gest incredibil în traficul din București: O șoferiță a lăsat mașina în mijlocul drumului și a traversat liniile de tramvai cu un copil

Data publicării:
Screenshot 2023-10-11 210404
Șoferiță cu un copil traversează ilegal liniile de tramvai, după ce și-a lăsat mașina neregulamentar pe șosea. Foto: captură video Facebook.com/ Filmări din trafic România

Traficul aglomerat din București îi face pe unii șoferi să ignore, pe lângă regulile de circulație, și pe cele ale bunului simț. O astfel de situație a avut loc pe o șosea intens circulată din Capitală: o șoferiță și-a lăsat mașina în mijlocul drumului și a traversat strada în grabă, alături de un copil. Momentul a fost filmat de un alt șofer.

În filmarea realizată cu o cameră de bord se observă mai multe mașini oprite la o intersecție de pe Calea Rahovei. La un moment dat, ușa unui autoturism aflat lângă șinele de tramvai se deschide, iar din vehicul coboară șoferița, cu un copil de mână. Chiar în acel moment, un tramvai trece din sensul opus.

Ignorând pericolul și lăsând portiera din stânga deschisă, femeia traversează în fugă liniile alături de copil.

Gestul inconștient al șoferiței are loc chiar în momentul în care se aprinde culoarea verde a semaforului, iar celelalte mașini încep să se pună în mișcare. În aceste condiții, șoferul autoturismului din care a fost făcută înregistrarea video este nevoit să depășească prin dreapta vehiculul lăsat în mijlocul străzii.

Filmarea cu întreaga scenă a ajuns pe rețelele sociale, unde a fost intens comentată, dar și la poliție.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri