Imaginile accidentului mortal din Râmnicu Vălcea. Șoferul era beat și mai fusese filmat în timp ce făcea curse de viteză prin oraș

Data actualizării: Data publicării:
accidentul din ramnicu valcea
Șoferul care a provocat un accident mortal în Râmnicu Vâlcea în urmă cu două zile a fost reținut. El era beat în momentul comiterii accidentului. FOTO Captură Digi24

Tânărul care a provocat un accident mortal în Râmnicu Vâlcea în urmă cu două zile a fost reținut pentru 24 de ore. Șoferul era beat când a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit cu o alta. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Același sofer a mai fost filmat în trafic în timp ce mergea cu viteză mare prin oraș și se lua la întrecere cu alte mașini.

Este vorba despre un bărbat de 28 de ani care vineri seară a provocat un accident rutier în care o persoană (un bărbat de 58 de ani) a murit, iar patru persoane au fost rănite. Printre cei răniți sunt și doi copii, care au fost duși la spital.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum șoferul intră pe contrasens și provoacă accidentul.

El a refuzat la fața locului să sufle în aparatul etilotesc, așa că a fost dus la spital, unde s-a constatat că a consumat alcool.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri