Video Înainte să fie găsită moartă pe plajă, DJ Lalla a sunat la locul de muncă să anunțe că își mai ia zile de concediu

Data actualizării: Data publicării:
laura rosca (dj lalla) cu casti la ureche
DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă, în stațiunea Mamaia. Foto: Facebook / Laura Roșca

Apar informații noi în ancheta morții DJ Lalla. Tânăra plănuia să se mai bucure de câteva zile la mare, asta au descoperit anchetatorii după ce au luat la rând ultimele persoane cu care a vorbit la telefon. Printre apeluri erau și reprezentanții companiei la care lucra, pe care i-a anunțat că vrea să își mai ia niste zile de concediu.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Sunt informații esențiale în ancheta morții Laurei Roșca. Ce știm până în acest moment este că anchetatorii au văzut exact cu cine a discutat tânăra înainte să ajungă pe plajă și apoi să intre în mare.

Se pare că printre persoanele cu care a vorbit se numără și reprezentanți ai companiei la care lucra, cărora le-a spus că dorește să își ia mai multe zile de concediu și să rămână la mare.

De asemenea, DJ Lalla a discutat și cu câțiva prieteni în dimineața în care a fost găsită moartă, pe plaja din Mamaia.

În ultimele zile anchetatorii au analizat și imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, în care se vede cum, în jurul orei 8.40, tânăra iese din blocul în care locuia amicul său cunoscut pe TikTok și merge către plajă, îmbrăcată lejer și cu căștile în urechi.

Ce ar ajuta foarte mult ancheta ar fi să apară și persoana care a luat hainele Laurei de pe plajă. Până în acest moment, au fost găsite doar căștile,  telefonul și o pereche de adidași.

Persoana care a luat articolele de vestimentație pe care le-a purtat tânăra în acea zi ar trebui să le aducă în termen de 10 zile, până să devină parte din anchetă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri