Incendiu în Gara Cluj-Napoca, o persoană a fost rănită. Oameni fără adăpost încercau să se încălzească în vagoane dezafectate

Data publicării:
Screenshot 2024-01-07 142248
Foto: captură video

Două vagoane dezafectate au luat foc în gara din Cluj-Napoca iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform ISU, incendiul a pornit de la oameni fără adăpost care încercau să se încălzească în vagoane, potrivit Monitorul de Cluj. 

ISU Cluj transmite că pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.  

Un bărbat a suferit arsuri la nivelul feței și există suspiciuni de intoxicație cu fum, motiv pentru care salvatorii l-au transportat la spital. 

Polițiștii au deschis un dosar penal: „La data de 7 ianuarie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă, ca urmare a unui incendiu care a cuprins două vagoane dezafectate, în gara municipiului Cluj-Napoca. În urma incendiului produs a rezultat rănirea unui bărbat, acesta fiind preluat de echipajele medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri