Incendiu într-un bloc din Tecuci: Un băiețel de 9 ani a dat foc intenționat unui cărucior de bebeluși

Data publicării:
incendiu tecuci
Un băiețel în vârstă de 9 ani a provocat intenționat un incendiu într-un bloc din Tecuci. Foto: Captură video Monitorul de Galați

Un băiețel în vârstă de 9 ani a provocat intenționat un incendiu într-un bloc din Tecuci. Isprava sa a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Potrivit imaginilor publicate de Monitorul de Galați, copilul a intrat în scara blocului, a aprins un băț de chibrit pe l-a aruncat într-un cărucior de bebeluși aflat pe hol, iar apoi a ieșit afară. În urma lui a izbucnit un incediu puternic.

Poliţia municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic la 112, luni, cu privire la faptul că într-o scară a unui bloc de locuinţe situat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a izbucnit un incendiu.

Poliţiştii care au ajuns în scurt timp la faţa locului au asigurat un perimetru de siguranţă pe timpul intervenţiei echipelor de pompieri care au lichidat incendiul.

"Toate persoanele care locuiesc în acest bloc au fost evacuate şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, incendiul soldându-se cu pagube materiale, respectiv distrugerea panoului electric şi a unei uşi de acces la subsolul blocului, precum şi alte bunuri aflate pe coridor. În urma cercetărilor efectuate, precum şi a vizionării unei înregistrări video de la o cameră de supraveghere aflată la parterul blocului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat cu intenţie de un minor, care ar fi incendiat un cărucior pentru transportul copiilor aflat pe coridor", a transmis ISU Galaţi, preluat de Agerpres.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere, iar marţi dimineaţă poliţiştii au identificat minorul care apare în înregistrarea video, fiind vorba despre un copil, de 9 ani, cu domiciliul în municipiul Tecuci.

"Acesta a fost condus împreună cu mama sa la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident şi pentru luarea măsurilor legale", precizează ISU Galaţi.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri