Video&Foto Incendiu și explozii la o clădire din Sectorul 1 al Capitalei. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale. A fost emis mesaj RO-Alert

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-04-29 233449
Foto: captură video

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, luni seară, în zona Bucureştii Noi, și cel puțin 3 explozii au avut loc la o clădire dezafectată din Sectorul 1.

ACTUALIZARE 00:20, marți 30 aprilie - Pompierii au lichidat incendiul. La fața locului au mai rămas echipaje de intervenție cu 4 mașini care aruncă apă pe câteva locuri pentru a se asigura că flăcările nu vor reizbucni.

ACTUALIZARE 21:25 Primarul Sectorului 1 a transmis că persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC Sector 1. De asemenea, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru avertizarea populației din zonă.

„Avem mai multe echipaje ale Poliţie Locale în zona incendiului din nordul Capitalei, sprijinim echipele de pompieri si ale Brigăzii Rutiere. Persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC Sector 1- 0734.454.543. Autospecialele de stingere cu apă şi spumă au intrat mai greu pe străzile înguste pentru că sunt zone unde s-a construit haotic”, a transmis, luni seară, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, conform News.ro.

Aceasta anunţă că a cerut verificări la departamentul de Urbanism privind cele două incendii care au avut loc luni în Sectorul 1.

Pentru informarea şi avertizarea populației din zonă a fost remis un mesaj prin sistemul RO-Alert.

ACTUALIZARE 20:48 Pompierii intervin în total cu 15 autospeciale de stingere, fiind nevoie de o cantitate considerabilă de apă pentru a controla incendiul extins pe o suprafață mare.

„Datorită necesității unui volum considerabil de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă cinci autospeciale de stingere. În total au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

În momentul de față incendiul de pe strada Spicului este localizat”, a transmis ISU.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit ISU, deflagrația a cuprins acoperișul unei clădiri dezafectate de aproximativ 650 de metri pătrați, pe Strada Spicului din Sectorul 1. Au fost raportate cel puțin trei explozii.

Imaginile surprinse în zonă arată un incendiu de proporţii, cu degajări mari de fum.

„Datorită suprafeţei mari pe care se manifestă incendiul dispozitivul a fost suplimentat cu încă şapte autospeciale de stingere”, a mai transmis ISU Bucureşti Ilfov, conform News.ro.

„La sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi. Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, a mai transmis ISU.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Irinel Columbeanu are datorii la azilul unde locuiește: „Se străduiește să facă rost de bani”
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Sophie Turner a facut primele dezvaluiri despre despartirea de Joe Jonas: “Au fost cele mai grele zile din...