Nordul Bucureştiului, sufocat de maşini

Data actualizării: Data publicării:
masini aglomeratie trafic bucuresti

Bucureştiul se sufocă la fiecare sfârşit de săptămână. Tot mai mulţi şoferi se îndreaptă spre ieşirile din Capitală, aşa că pe marile bulevarde se circulă bară la bară. Vineri, a fost un adevărat test de rezistenţă pentru cei care au vrut să ajungă pe DN1. S-a stat pe loc şi la roşu, şi la verde.

Deşi culoarea semaforului arată verde, această ambulanţă nu reuşeşte să se strecoare pe unul din cele mai mari bulevarde din nordul capitalei. Oamenii dau vina pe cei care se ocupă de circulaţie.

„La rond, la Charles de Gaulles, stau două echipaje, ca de obicei, care dirijează. Şi se circulă, din punctul meu de vedere, mult mai greu când sunt ei acolo”, reclamă un şofer.

Cele mai aglomerate au fost arterele care duc spre ieşirile din Bucureşti. Pentru cei care au vrut să ajungă pe DN1 a fost un adevărat test de rezistenţă.

Vlad Ungar, reporter Digi24: „De la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere s-a circulat doar în coloană iar şoferii au aşteptat minute bune ca să poată să avanseze.”

„Jumătate de oră până aici şi am făcut, nu ştiu, cinci kilometri. La fel ca întotdeauna în Bucureşti... În sensul în care nu există infrastructură, în sensul în care nu sunt reguli, în sensul în care poliţia nu amendează şoferii”, se plânge un şofer.

Alţii s-au obişnuit cu traficul din Capitală: „Păi da, e normal. Până nu o să facă şoseaua ca lumea aici, asta e.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri